fbpx

Bilete gratuite la meciul Moldova-Kazahstan de joi. Cum poți obține unul

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a anunțat startul procesului de vânzare a biletelor pentru meciul Moldova – Kazahstan, din play-out-ul Ligii Națiunilor, care va avea loc pe 24 martie, ora 19:00, pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Biletele pot fi procurate doar online pe site-ul tickets.fmf.md.

Pe 24 martie, echipa țării joacă un meci important, cu genericul „Împreună pentru pace!”. Începând cu ora 19:00, stadionul Zimbru va fi gazda tuturor suporterilor de fotbal din țară, cât și a vecinilor noștri din Ucraina, care au găsit un refugiu la noi, în aceste momente grele.

„Vino împreună cu familia, prietenii pe stadion și invită cu tine persoanele din Ucraina refugiate la noi în țară. Acum este momentul să fim alături de Naționala Moldovei, băieții noștri contează pe susținerea fiecărui suporter.

Special pentru acest meci, accesul în tribunele B și D ale stadionului Zimbru va fi gratuit pentru toți. Pentru a avea acces gratuit pe stadion, este necesar de rezervat un bilet pe site-ul BILETE.FMF.MD. Acces vor avea doar suporterii cu bilete”, anunță FMF.

Totodată, în tribuna C sunt disponibile bilete la prețul standard – 200 lei.

Partida cu Kazahstanul din play-out-ul Ligii Națiunilor UEFA este importantă pentru naționala noastră. Câștigătoarea va fi stabilită în urma meciurilor tur-retur. Naționala care va învinge, își va continua evoluția în Liga C, din cadrul Ligii Națiunilor UEFA, iar selecționata care va pierde, va retrograda în Liga D.

Partida retur cu naționala Kazahstanului este programată pe 29 martie, ora 17:00, pe Astana Arena din orașul Nur-Sultan.

Articole asemănătoare

Back to top button