fbpx

Avocatul lui Stoianoglo acuză procurorul de caz că nu permite o discuție confidențială cu clientul său

Avocatul procurorului general suspendat, Vasile Gafton, acuză procurorul de caz că nu permite mascaților SIS să iasă din birou pentru a discuta informații confidențiale cu clientul său.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește și: Au fost patru capete de acuzare, acum sunt cinci „extrem de grave”. Procurorul pe cazul lui Stoianoglo explică necesitatea arestului

Noi am cerut instanței întrevedere confidențială pentru a conveni asupra apărării. Procurorul nu permite ca mascații să iasă din birou ca să avem o întâlnire confidențială. Prin acest fapt se dovedește încă o dată că urmărirea penală se efectuează cu abuz. Clientul nostru nu își poate exercita dreptul la apărare”, a declarat Gafton.

Amintim că magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, decid astăzi dacă procurorul general suspendat va fi plasat în arest pentru 30 de zile.

Vezi și: foto, doc | Stoianoglo, adus la Judecătoria Ciocana. Comuniștii și Socialiștii protestează și au depus garanții personale pentru eliberarea acestuia

Alexandr Stoianoglo a fost reținut miercuri seara pentru 72 de ore, fiind bănuit de abuz în serviciu, depășirea atribuțiilor de serviciu, corupere pasivă și declarații false. Procurorul general suspendat susține că dosarul este o răzbunare a șefei statului.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button