fbpx

Atenție, șoferi! Carosabilul este lunecos, iar pe traseele din țară persistă poleiul și ceața

În noaptea din 8 spre 9 februarie, în nordul și centrul țării s-au înregistrat precipitații sub formă de lapoviță, cu transformarea treptată în ploaie. Așadar, Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) informează că, potrivit informațiilor de la ora 09:30, pe drumurile naționale se circulă în condiții de ceață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Carosabilul este lunecos și înzăpezit pe alocuri. În același timp, traseele de la sudul țării sunt umede, iar drumarii patrulează șoselele.

ASD a antrenat în procesul tehnologic 144 de utilaje speciale și a implicat 303 muncitori rutieri, efectuând în zona de nord și centru lucrări de deszăpezire și combatere a lunecușului. Totodată, responsabilii amintesc că avertizarea meteorologică de condiții complicate ale vremii se va menține până la ora 11:00, iar pe arii extinse va continua să se formeze polei și va persista ghețușul.

Accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă, iar sectoare de drum blocate nu sunt. În cazul dificultăților în trafic, cetățenii pot solicita intervenția drumarilor la numerele de telefon 022225530, 022748961, 060477117.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button