fbpx

Are 15 ani de experiență în industria alimentară. Cine este noul director interimar al S.A Franzeluța

Combinatul de panificație „Franzeluța” are un nou director general interimar. Este vorba despre Victor Matcov, care are 15 ani de experiență în industria alimentară. Anterior, acesta a deținut funcția de director de Fabrică, director al Departamentului de achiziție și șef al Departamentului de vânzări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Noul director interimar a fost prezentat colectivului de către Eugeniu Cozonac, directorul Agenției Proprietății Publice, care i-a urat o activitate productivă și l-a îndemnat să muncească alături de echipă pentru a obține rezultate fructuoase.

„Cred că este o schimbare spre bine. Lucrați într-un domeniu competitiv, aflat într-o continuă transformare, de aceea ideile și planurile noi sunt absolut necesare. Vă îndemn să vedeți această schimbare ca o oportunitate de a merge într-o direcție nouă. Aveți si provocarea de a face față anumitor condiții de pe piață. Vreau să știu că voi, angajații, lucrați din plăcere și că ceea ce faceți are un impact pozitiv asupra voastră dar și a generațiilor care vin”, a specificat Eugeniu Cozonac.

Amintim că fostul director general al S.A. Combinatul de panificație „Franzeluța”, Boris Andros, și-a anunțat demisia din funcția în care s-a aflat din 2016 până în prezent.

S.A. „Franzeluţa” este cel mai mare producător din industria de panificaţie din Republica Moldova și are 1500 de angajați.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button