fbpx

Ar fi vrut să corupă un polițist, dar a ajuns pe mâna oamenilor legii: Un bărbat, prins cu mai multe acte falsificate la frontieră

Ar fi vrut să ofere mită de 500 de euro unui polițist, dar a ajuns pe mâinile oamenilor legii. Este vorba despre un bărbat, care ar fi intenționat să corupă un polițist de Frontieră, după ce asupra sa au fost depistate trei cărți de identitate românești și un permis de conducere cu semne de falsificare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de joi, 18 februarie curent, în jurul orei 15:40, iar câteva minute mai târziu, a fost recepționat denunțul polițistului cu privire la tentativa de corupere.

Fiind audiat, tânărul a comunicat că actele i-ar fi fost înmânate în orașul Cantemir, pentru a le transmite unei persoane, când va ajunge în România, iar despre faptul că acestea ar fi false nu cunoaște nimic.

Ofițerii CNA au deschis o ancheta pe marginea tentativei de corupere.

În prezent, tânărul se află în izolator, urmând să fie cercetat pentru corupere activă.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare sau amendă penală.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

<strong>Urmărește cele mai importante noutăți și pe <a href=”https://t.me/s/zugomd” target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>canalul </a>de Telegram ZUGO.</strong>

Articole asemănătoare

Back to top button