fbpx

Ar fi sustras 1750 de lei, dar riscă amendă de 50.000. Bănuiții s-ar fi pregătit să lase un magazin fără produse alimentare și țigări

În noaptea de 15 spre 16 martie, în jurul orei 03:00 o femeie de 57 de ani din localitatea Cociulia, raionul Cantemir, a alertat Poliția. Ea le-a comunicat ofițerilor despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în magazinul pe care îl deține în apropiere de domiciliu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că geamul a fost deteriorat. Din magazin au fost sustrase diverse bunuri, 1750 de lei, dar și o cameră de supraveghere instalată în interior.

Totodată, presupușii hoți s-ar fi pregătit să sustragă produse alimentare și de tutungerie în valoare de 11.550 de lei, însă nu au reușit și au fugit de la locul infracțiunii până la venirea Poliției.

În urma măsurilor de investigație întreprinse, suspecții au fost depistați. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri de 19 și 20 de ani, locuitori ai satului Ciobalaccia, raionul Cantemir. Asupra lor au fost depistate o parte din bani și camera video sustrasă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt. Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă patru ani de pușcărie sau amendă maximă de 50.000 de lei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button