fbpx

Ar fi cerut mii de lei de la o tânără, pentru a nu-i publica pozele intime. Un bărbat a fost reținut pentru șantaj

Un bărbat a fost reținut de către oamenii legii pentru șantaj. Acesta ar fi cerut mii de lei de la o tânără pe care o amenința că îi va publica pozele intime pe rețelele de socializare, dacă aceasta nu-i oferă suma.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, tânăra de 21 de ani a sesizat oamenii legii din Hîncești despre acțiunile de șantaj la care este supusă din partea unei persoane necunoscute. Ulterior, un bărbat de 22 de ani, domiciliat în localitatea Grimăncăuți, raionul Briceni, a intrat în vizorul forțelor de ordine.

S-a stabilit că la începutul anului 2021, suspectul ar fi cerut 5000 de lei de la victimă, amenințând-o cu publicarea fotografiilor intime pe rețelele de socializare.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, polițiștii au ridicat un telefon mobil de pe care suspectul ar fi șantajat tânăra. Mai mult, s-a stabilit că telefonul aparține concubinei bărbatului, o minoră de 17 ani.

Acesta a fost reținut și este cercetat penal pentru șantaj, anterior fiind judecat pentru furt și jaf.

Conform legii penale, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu amendă de la 42.500 la 67.500 de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button