fbpx

„Apple”, „Valentino” și „Oaia Beată”. Denumirile mărcilor care încearcă să fie înregistrate la AGEPI

„Apple” și „Valentino” se numără printre mărcile care încearcă să fie înregistrate la Agenția Națională pentru proprietate intelectuală. Instituția anunță despre faptul că la sfârșitul lunii ianuarie urmează să se întrunească o Comisie pentru a examina Contestațiile depuse.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre obiectele industriale proprietatea intelectuală asupra cărora se va examina, conform Agenției, se numără și câteva localuri din capitală. La fel, se încearcă înregistrarea a două mărci de produse cosmetice și igienice: Elizavecca și Veocel, dar și o entitate cu denumirea „Oaia Beată”.

O companie care produce înghețată intenționează să lanseze pe piață un produs cu denumirea „Ursul Polar, iar o agenție de publicitate – brandul Vinografia. La fel, se solicită înregistrarea unei mărci care poartă denumirea fortăreței armene Erebuni.

Precizăm că, la ședința precedentă a AGEPI, care s-a desfășurat pe 6 ianuarie, s-au examinat contestațiile privind examinarea mai multor proprietăți ce purtau denumirea unei cunoscute vinării din țară, a unei proprietăți cu numele „Canapele extensibile”, dar și „Vis Dulce”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button