fbpx

ANSA s-a autosesizat în cazul alimentației de la Grădinița nr.177: A inițiat controale la instituțiile de învățământ general din țară

ANSA anunță că s-a autosesizat în cazul Grădiniței nr.177 și întreprinde măsuri de prevenire a livrării produselor alimentare neconforme la instituțiile de învățământ general.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urma semnalelor parvenite la Președinție, privind livrarea la o grădiniță din capitală a peștelui infectat și a pâinii cu păcură și elemente metalice, ANSA s-a autosesizat și a inițiat controale la instituțiile de învățământ general din Chișinău și din alte localități ale țării.

Inspectorii din teritoriu acordă o atenție primordială procesului de recepționare, respectării termenilor și condițiilor de păstrare a produselor.

Concomitent, la punctele de control sanitar-veterinar de la frontieră sunt supuse unui control mai minuțios loturile de produse alimentare importate. Inspectorii ANSA efectuează verificări și la depozitele furnizorilor de produse,  de datoria cărora este asigurarea cerințelor și a condițiilor optime de păstrare și livrare a produselor destinate alimentației copiilor.

Articole asemănătoare

Back to top button