fbpx

Andronachi afirmă că este pus sub acuzare în dosarul furtului miliardului: „Constituie un abuz din partea organului de investigație”

Fostul deputat democrat, Vladimir Andronachi, susține că ar fi fost pus sub acuzare în dosarul fraudei bancare. Citația i-ar fi fost înmânată soției sale, în timp ce acesta se află în străinătate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un mesaj publicat de Unimedia ex-parlamentarul susține că urmează investigații medicale peste hotare. De asemenea, el califică drept „abuz” acțiunile organelor de investigație.

„În ultimele cinci luni, începând cu primele zile ale campaniei electorale, de către unele instituții media, în spațiul public au fost promovate mai multe așa numite investigații, informații și narative în privința mea și a familiei mele. (…)

Nu am fost implicat și nu am avut nicio atribuție la acțiunile care au dus la frauda bancară. De asemenea, declar că niciodată nu am fost cercetat penal și nici măcar administrativ, pentru că toate afacerile mele sunt legale. (…) Consider cu certitudine că citarea mea anume în perioada când sunt plecat din țară, precum și modalitatea cum a fost efectuată această procedură, constituie un abuz din partea organului de investigație.

De asemenea, faptul că din 2014, anume acum, brusc, s-au găsit circumstanțe pentru a fi cercetat într-un dosar la care nu am și nu pot să am nicio atribuție, reprezintă o limitare a dreptului meu la apărare și a prezumției nevinovăției”, a menționat fostul parlamentar.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button