fbpx

Alertă cu bombă în clădirea Comitetului Executiv al Găgăuziei. Angajații au fost evacuați

Alertă cu bombă în clădirea Comitetului Executiv al Găgăuziei. Toți angajații au fost evacuați, iar clădirea încercuită, informează gagauzinfo.M.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În urmă cu câteva minute a fost primit un email despre o bombă pusă în clădirea Comitetului Executiv al Găgăuziei. Oamenii legii au sosit la fața locului. Oamenii sunt evacuați. Ședința Adunării Populare, care are loc în prezent la Comrat, a fost amânată până la ora 14.00”, anunță presa.

Amintim că marți, 6 iulie, în peste 50 de instituții publice din toată țara au fost lansate alerte cu bombă. Potrivit conducerii țării, acesta ar fi fost un act concertat și nu doar o glumă de prost gust, crede conducerea țării.

„Este un act absolut iresponsabil, nu exclud că este și un act de rea-voință pentru a slăbi capacitățile organelor de forță. Există informații că ar fi utilizate tehnologii informaționale din străinătate. Nu putem întotdeauna urmări de unde vin aceste alerte false. Sper ca cei care au anunțat alertele cu bombă să fie pedepsiți. Există inițiative în Parlament pentru a înăspri pedepsele. Ele deja au fost înăsprite într-o runde. Cel mai important este să fie găsiți făptașii”, a declarat premiera Natalia Gavrilița.

Articole asemănătoare

Back to top button