fbpx

Ala Nemerenco cere Ministerului Sănătății anunțarea etapei a 3-a de imunizare și deschiderea câtor mai multe centre de vaccinare

Consiliera pe domeniul Sănătății a Maiei Sandu, Ala Nemerenco, cere Ministerului Sănătății să anunțe etapa a 3-a de vaccinare pentru toată lumea și deschiderea câtor mai multe centre de vaccinare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astăzi țara dispune și va dispune continuu de vaccin suficient pentru ca să ne vaccinăm cu toții. Ministerul Sănătății ar fi bine să anuleze toate înscrierile în liste, programările, și să anunțe etapa a 3-a deschisă pentru toți doritorii, organizând cât mai multe centre de vaccinare, inclusiv mobile. Vă încurajez să mergeți la medicul Dvs de familie sau direct la centrele de vaccinare pentru a vă vaccina”, susține Ala Nemerenco.

Amintim că astăzi, 7 mai, în țară vor ajunge încă 100.000 doze donație din partea României. Tot astăzi, președinta Maia Sandu s-a vaccinat cu AstraZeneca, în incinta Policlinicii de Stat. Aceasta a încurajat populația să meargă să se vaccineze în număr mare.

Reiterăm că, deși înainte de sărbătorile pascale moldovenii nu prea se grăbeau să se vaccineze, după Paște numărul doritorilor s-a triplat, comunică autoritățile.

Articole asemănătoare

Back to top button