fbpx

„Afacerea” de pe Telegram a doi tineri. Oamenii legii au găsit în mașinile lor pachete cu substanțe etnobotanice

Doi presupuși membri ai unui grup infracțional sunt suspectați de realizarea drogurilor în proporții deosebit de mari pe teritoriul raionului Criuleni. Unul dintre ei a fost anterior judecat pentru infracțiuni similare și condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Presupusa schemă oamenii legii. În cadrul procesului de documentare, polițiștii au efectuat achiziții de control, în cadrul cărora s-a constatat că bănuiții ar fi comercializat droguri de diferite tipuri prin diverse aplicații telefonice, inclusiv Telegram.

În urma măsurilor speciale de investigații, membrii grupării au fost reținuți în flagrant în Criuleni, unde au fost efectuate percheziții corporale ale figuranților, precum și în automobilul personal al unuia dintre ei. Este vorba despre doi bărbați cu vârstele de 19 și 25 de ani, ambii locuitori ai orașului Criuleni.

În cadrul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat nouă pachețele cu substanțe asemănătoare etnobotanicelor și marijuana, mijloace bănești care se presupune că ar proveni din comercializarea drogurilor și un cântar electronic. Acestea au fost ridicate și transmise pentru efectuarea expertizei.

Suspecții au fost arestați pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă până la 15 ani de închisoare. În continuare sunt întreprinse acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane care ar fi participat la comiterea infracțiunii.

Articole asemănătoare

Back to top button