fbpx

Admirați pentru dedicație. Patru salvatori, implicați în cazul de la Otaci, au primit de la președintele țării distincții de stat

Recent, patru salvatori din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au fost decoraţi cu distincţii de stat de către preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru demonstrarea spiritului de vitejie, curaj şi sacrificiu, dedicaţie şi devotament, manifestat la lichidarea consecinţelor după prăbușirea blocului din oraşul Otaci, şeful statului i-a acordat distincţia de stat „Ordinul Credinţă Patriei” clasa a III-a colonelului serviciului intern, Vicol Vitalii.

Cu distincţia de stat „Medalie Pentru Vitejie” au fost decoraţi salvatorii: maiorul serviciului intern Putin Nicolae, maiorul serviciului intern Iaşciuc Evghenii, dar şi sergentul – major al serviciului intern, Todirel Octavian.

Salvatorii fac parte din cadrul Direcţiei situaţii excepţionale a municipiului Edineţ şi au depus eforturi colosale pentru prevenirea unei tragedii. Mai mult, angajaţii IGSU au înlăturat consecinţele situaţiei de risc, ajutând locuitorii blocului.

Articole asemănătoare

Back to top button