fbpx

Accident pe traseul Chișinău-Ungheni: O persoană a fost transportată în stare gravă la spital

Astăzi, 15 iunie, un grav accident rutier s-a produs pe traseul R 1 Chișinău-Ungheni, intersecție cu localitatea Roșcani. În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital în stare gravă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă – Mariana Bețivu – a relatat pentru ZUGO că oamenii legii au fost contactați în jurul orei 11:30  Ajungând la fața locului s-a constatat că în urma nerespectării normelor de siguranță în traficul rutier s-a comis accident rutier în care au fost implicate două autovehicule de model Volkswagen Golf 2 și Mercedes.

Cele două vehicule se deplasau în aceeași direcție, din Chișinău spre Ungheni. La un moment dat, conducătorul primului automobil, în vârstă de 58 ani, având intenția de a efectua manevra de întoarcere, a fost tamponat lateral-spate de șoferul Mercedesului, în vârstă de 22 ani.

În urma tamponării, conducătorul Volkswagen-ului a fost transportat în stare gravă la spital, iar pasagerul acestuia, o femeie, s-a ales cu leziuni ușoare. Acesteia i-a fost acordat ajutor medical la fața locului.

Articole asemănătoare

Back to top button