fbpx

A fost egalat recordul de decese! Încă 46 de persoane au murit în urma complicațiilor COVID-19 în Republica Moldova

Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor 46 de decese provocate de COVID-19 pe teritoriul Republicii Moldova. Această cifră egalează recordul de decese zilnice anunțate de autorități, înregistrat marți, 30 martie, adică exact cu o săptămână în urmă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns, astfel, la 5224 în Republica Moldova.

Vezi și: Câte noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost anunțate marți, 6 aprilie, în Republica Moldova

Iată noile decese anunțate de autorități în această seară:

Deces 5179: Femeie de 74 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SC al MSMPS. Comorbidități: diabet zaharat, encefalopatie, hipertensiune arterială.

Deces 5180: Bărbat de 85 de ani, din r. Dubăsari. Internat la SC al MSMPS. Comorbidități: cardiopatie, insuficiență cardiacă.

Deces 5181: Femeie de 64 de ani, din r. Anenii Noi. Internată la SR Anenii Noi. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5182: Femeie de 62 de ani, din r. Fălești. Internată la SR Fălești. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5183: Bărbat de 86 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SC al MSMPS. Comorbidități: fibrilație atrială, insuficiență cardiacă, cardiopatie.

Deces 5184: Bărbat de 69 de ani, din mun. Bălți. Internat la SC Bălți cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 5185: Bărbat de 73 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, insuficiență cardiacă, diabet zaharat.

Deces 5186: Bărbat de 66 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, angină pectorală, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5187: Bărbat de 79 de ani, din r. Drochia. Internat la SR Drochia. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiopatie.

Deces 5188: Femeie de 69 de ani, din r. Glodeni. Internată la SR Glodeni. Comorbidități: insuficiență cardiacă, encefalopatie, obezitate.

Deces 5189: Bărbat de 59 de ani, din r. Căușeni. Internat la SR Căușeni. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 5190: Femeie de 76 de ani, din r. Ungheni. Internată la SR Ungheni. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 5191: Bărbat de 61 de ani, din r. Florești. Internat la SR Florești. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5192: Femeie de 80 de ani, din r. Ștefan Vodă. Internată la SR Ștefan Vodă. Comorbidități: cardiopatie ischemică, angor pectoral, insuficiență cardiacă.

Deces 5193: Femeie de 62 de ani, din mun. Chișinău. Internată laInstitutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5194: Bărbat de 80 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc” cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 5195: Bărbat de 87 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”. Comorbidități: angină pectorală, insuficiență cardiacă, tumori hepatice.

Deces 5196: Femeie de 73 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”. Comorbidități: cardiopatie, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 5197: Femeie de 63 de ani, din r. Soroca. Internată la SR Soroca. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 5198: Bărbat de 60 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, diabet zaharat.

Deces 5199: Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială. Bronșită cronică obstructivă.

Deces 5200: Bărbat de 62 de ani, din r. Orhei. Internat la SR Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, cord hipertensiv cronic, insuficiență cardiacă.

Deces 5201: Bărbat de 61 de ani, din r. Orhei. Internat la SR Orhei. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 5202: Femeie de 76 de ani, din r. Orhei. Internată la SR Orhei. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară.

Deces 5203: Femeie de 80 de ani, din r. Taraclia. Internată la SR Taraclia. Comorbidități: diabet zaharat, angiopatie și nefropatie diabetică.

Deces 5204: Femeie de 59 de ani, din r. Taraclia. Internată la SR Taraclia. Comorbidități: cardiomiopatie.

Deces 5205: Bărbat de 72 de ani, din r. Cimișlia. Internat la SR Cimișlia. Comorbidități: angină pectorală, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5206: Femeie de 86 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, angor pectoral.

Deces 5207: Bărbat de 47 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 5208: Bărbat de 74 de ani, din r. Fălești. Internat la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară, cancer cu metastaze.

Deces 5209: Bărbat de 36 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: cardiopatie, hepatită cronică, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 5210: Femeie de 63 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 5211: Femeie de 82 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: cardiopatie ischemică, angor pectoral, diabet zaharat.

Deces 5212: Bărbat de 65 de ani, din mun. Chișinău. Internat la IMU. Comorbidități: boală cerebrovasculară, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 5213: Bărbat de 74 de ani, din r. Ialoveni. Internat la IMU. Comorbidități: insuficiență renală, angor pectoral, hipertensiune arterială.

Deces 5214: Bărbat de 63 de ani, din mun. Chișinău. Internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, insuficiență renală.

Deces 5215: Bărbat de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internat la IMU.

Deces 5216: Bărbat de 84 de ani, din mun. Chișinău. Internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară, insuficiență renală.

Deces 5217: Bărbat de 58 de ani, din r. Hîncești. Internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, diabet zaharat.

Deces 5218: Femeie de 64 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, diabet zaharat.

Deces 5219: Femeie de 62 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, obezitate.

Deces 5220: Bărbat de 53 de ani, din r. Criuleni. Internat la IMU. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, nefropatie.

Deces 5221: Bărbat de 78 de ani, din mun. Chișinău. Internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, insuficiență cardiacă.

Deces 5222: Femeie de 72 de ani, din r. Hîncești. Internată la SR Hîncești. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 5223: Bărbat de 81 de ani, din r. Hîncești. Internat la SR Hîncești. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Deces 5224: Femeie de 44 de ani, din r. Hîncești. Internată la SR Hîncești. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button