fbpx

4,63 milioane de lei pentru dreptul de a vinde, timp de cinci ani, într-o gheretă din parcul „Afgan” din Chișinău

Vineri, 9 aprilie, au fost adjudecate opt locuri, în valoare de 16,6 milioane de lei, pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal în Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit municipalității, la licitația deschisă nr. 5 au fost expuse locurile rămase din cele precedente, după ce agenții economici desemnați drept câștigători nu au achitat costurile pentru amplasamentele adjudecate.

Cel mai scump loc de comerț din cadrul licitației a fost oferit la prețul de 4,63 milioane de lei, pentru o gheretă amplasată în sectorul Râșcani, pe str. Miron Costin, în Complexul Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” (Parcul Afgan).

De asemenea, au fost date sume mari pentru amplasarea gheretelor în Scuarul Catedralei – 3,97 milioane de lei și în Parcul „Valea Morilor” – 3,69 milioane de lei.

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de cinci ani.

Amintim că licitația nr. 5 este cel de-al treilea concurs de profil desfășurat în anul curent. La primele 2 evenimente, din lunile ianuarie și februarie, a.c., au fost adjudecate locuri de comerț ambulant stradal în sumă de cca 36,7 milioane de lei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button