fbpx

Viorica Dumbrăveanu ar putea primi distincția „Gloria Muncii” de Ziua Independenței

Viorica Dumbrăveanu ar putea primi distincția de stat „Gloria Muncii” de Ziua Independenței. Declarația îi aparține șefului statului și a fost făcută în studioul emisiunii Puterea a Patra.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președintele a precizat că decretul nu este încă semnat, iar pe lângă Dumbrăveanu în document ar putea figura numele a încă circa 400 de angajați ai sistemului medical. În același timp, Dodon a menționat că actul va fi semnat cel mai probabil de Ziua Independenței, dar „va vedea când va fi posibil”.

Precizăm că, anterior, în cadrul vlogului său, șeful statului a spus că există ideea de a o decora pe actuala ministră a Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, cu distincția de stat „Gloria Muncii”. Aseară, însă, în cadrul emisiunii menționate, întrebat de distincția pe care o va primi șefa de la MSMPS, el a răspuns: „Vom vedea. Nu mai jos”.

Ordinul „Gloria Muncii” este o distincție primită de la președintele Republicii Moldova pentru rezultate excepționale în activitatea profesională și publică, dar și pentru contribuții substanțiale în domeniul culturii, științei, sportului, vieții sociale sau economice.

Articole asemănătoare

Back to top button