fbpx

foto | Șoferul care a murit aseară la Anenii Noi era logodnicul Innei din Zâmbărele. Iubita și fratele bărbatului au decedat într-un accident similar

Șoferul care a decedat aseară la Anenii Noi, după ce un Mercedes a derapat și s-a izbit de un copac, era logodnicul actriței din Zâmbărele, Inna Cujba. Tânăra și fratele iubitului său au decedat toamna trecută, într-un accident similar care s-a produs la Căușeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cei care au cunoscut cuplul au relatat pe rețelele de socializare că bărbatul suferea de depresie după tragedia prin care a trecut. Ei au menționat că acesta publica frecvent imagini pe pagina sa și scria că îi lipsesc Inna și fratele.

Totodată, potrivit internauților, în momentul accidentului de aseară, ar fi suferit o prietenă de-a Inei și fiica bărbatului. Informația despre faptul că victima este logodnicul Innei a fost confirmată și de fondatoarea Zâmbărele, Victoria Roșca.

Actrița a publicat pe stories un mesaj în care și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate și a exprimat condoleanțe. Ea a îndemnat șoferii să respecte regulile de circulație, pentru a evita asemenea tragedii.

„Ruslan, Ina, să fiți fericiți în ceruri. Odihniți-vă în pace și lumină. Voi aveați un viitor luminos aici, pe pământ, dar soarta a avut alte planuri”, a scris Victoria Roșca.

Precizăm că Inna Cujba a decedat la mijlocul lunii octombrie 2019. Actrița avea doar 27 de ani și nu a supraviețuit unui tragic accident.

Articole asemănătoare

Back to top button